Servicii

Sctopul companiei este de a realiza obiecte de mobilier respectand toate regulile traditionale, incepand cu etapele de prelucrare care respecta in mod riguros tehnici traditionale (insertii, imbinare coada de randunica pentru sertare, intarsie cu diferite esente, imbinari folosind cuie de lemn).

Pentru a satisface pe deplin cerintele fiecarui client, desenul este studiat in cele mai mici amanunte pentru a garanta rezultatul final in modul si la termenul stabilit. 
Solutiile sunt intotdeauna diferite, astfel ca putem oferi idei pentru mobilarea unor edificii nobile cat si pentru mobilarea unor apartamente moderne, fara a renunta vreodata la bunul gust sau a exagera prin fast. Tot ceea ce se refera la programele modulare este premontat si verificat inainte de a fi lustruit manual si finisat cu ultimele detalii decorative gen feronerie din bronz si argint. Ceara de albine si lacul pe baza de rasini naturale nu lipsesc din procesul de lustruire conferind prin finisare un stil inegalabil specific.