Home copy

HomeHome copy

Design personalizat

Lemn din esenta nobila

Montaj gratuit

Transport gratuit

Bucatarie

Dormitor

Baie

Living

Birou

Hol

Proiecte

Dressing

Scari

Usi

Dining

Parchet stratificat

Parchet din lemn masiv

Meet our team

This is Photoshop’s version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. uis sed odi.

David Horn

Designer
h

Nina Sackman

Manager
f

Daniel Harisson

Photographer
a

Helena Crow

Architect

Unde se termină priceperea, începe vocația. Unde se termină vocația începe dragostea și pasiunea pentru frumos, dar mai presus de toate, în meșteșugul nostru am pus dragoste și pasiune pentru perfecțiunea detaliului.

Cu rădăcini italiene și o experiență de peste 15 ani, Art Wood Company a obținut o rapidă recunoaștere a calității produselor fabricate, rămânând credincioasă ideii de a fi lider în meșteșugul prelucrării manuale a lemnului, fără a renunța la principiile sale de bază puse în valoare de clasica prelucrare a lemnului, specifică epocii trecute. Cheia succesului este măiestria în prelucrare și finisare punând accent pe frumusețea creativă a fiecărui produs din colecțiile oferite.

Realizăm proiectele arhitecților, dar construim totodată și proiecte personalizate împreună cu acei clienți care vor să se ocupe personal de decorări. Echipa noastră de proiectanți talentați și dedicați vă va putea ajuta să creați locuințe, birouri și orice fel de spațiu în care toate elementele se coordonează, astfel încât să devină un loc unitar, armonios și mai ales funcțional.

9859

Finished Projects

8732

New Designs

1143

Team Members

2197

Happy Clients

Contact us

g

Our office

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel veliactor aliquenean

r

Drop a line

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel veliactor aliquenean

e

Support

This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel veliactor aliquenean

Politica de confidentialitate de pe site a fost actualizata. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii