Image11

Servicii

CONSULTANTA & SOLUTII INTEGRATE DE MOBILIER PERSONALIZAT

Pornind de la o studiere atenta a spatiului si a stilului dumneavoastra de viata, cream si producem o intreaga linie de mobilier personalizat sau componente unice de mobilier care sa fie amplasate in medii deja existente. Ne asiguram ca raspundem asteptarilor dumneavoastra, fiindu-va alaturi, la standard de excelenta, in toate etapele proiectului:

Consiliere

Echipa Art Wood este deschisa pentru orice provocare venita din partea clienților, amenajand: locuinte, birouri, sali eveniment, cluburi, pensiuni, transformandu-le intr-un ambient personalizat, tinand cont de exigentele fiecarui client. Vom gasi cele mai bune solutii, atat noi, echipa Art Wood, cat si in colaborare cu arhitecti si designeri care ne solicita punerea in opera a proiectelor clientilor.

Masuratori – Releveu

Odata stabilit designul mobilierului, echipa noastra de proiectanti se va deplasa la spatiul care urmeaza a fi amenajat pentru a face masuratorile necesare proiectarii.

Proiectare

Echipa noastra realizeaza proiectele necesare, pentru a putea alege cea mai buna solutie pentru locuinta dumneavoastra.

La finalul etapei de proiectare va asteptam sa ne vizitati pentru a analiza si stabili impreuna toate detaliile proiectului, avand posibilitatea de a adresa intrebari specialistilor.

Executie 

Proiectul fiind finalizat, initiem etapa de executie prelucrand lemnul de esenta nobila, nuc, cires, stejar, tei, provenit din padurile certificate ajunse la maturitate, atat cu ajutorul masinilor traditionale, cat si a masinilor cu comanda numerica.

Finisaj

In aceasta etapa mobilierul dumneavoastra prinde contur datorita finisajelor: sculptura si intarsie manuala, vopsire, lacuire, pictura manuala, aplicare foita de aur, argint, pietre pretioase si tesaturi de cea mai buna calitate.

Livrare si montaj

Compania noastra va livra produsele la locatia specificata de dumneavoastra in conditii de transport excepționale, iar echipele noastre specializate de tamplari si montatori vor realiza asamblarea mobilierului, conform proiectului.

Va invitam sa visati la orice si fiti siguri ca impreuna vom transforma visul intr-un mobilier frumos, durabil si de calitate

Politica de confidentialitate de pe site a fost actualizata. Prin continuarea navigarii esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii